Herøya idrettsforening

hif_logo

Besøk Herøya IFs hjemmeside

Herøya idrettsforening ble stiftet 9. april 1932. HIF er en selveiende og frittstående forening. Vi tilbyr aktivitet innenfor fotball, håndball og turn, og vi har et oldermannslag. Når vinteren tillater det, lager vi skøytebane på basketbanen.

l-sommerfotball_2

Vi eier vårt eget anlegg. Alt styrearbeid og det aller meste av vedlikeholdet på bygningsmassen, baner og annet uteareal gjøres ved frivillig innsats av ildsjeler i klubben. Det er arbeidsoppgaver nok, og foreningen har behov for din hjelp til å opprettholde idrettsaktiviteten på Herøya. Meld din interesse til leder@hif.idrett.no, og still opp på dugnad når den arrangeres. Dugnad er gøy! Du blir kjent med andre og bygger sosiale nettverk.

 

Herøya IF presenterer sine aktiviteter på Herøyadagen i september hvert år. I tillegg stiller vi sterkt i Porsgrunn Borgertog 17.mai, gjerne festkledd i blått og hvitt. Bli med du også!

Vi leier ut vårt klubbhus til bryllup, konfirmasjoner, barnedåp, begravelser, møter etc.  Se www.hif.idrett.no for mer info.

Du finner oss også på Facebook.

Kontaktinformasjon
Herøya IF
Fjordgata 27, 3936 Porsgrunn
98 45 93 52
leder@hif.idrett.no

Støtt oss med din grasrotandel på spill fra Norsk Tipping; Du oppgir Herøya IF eller vårt organisasjonsnr 984 067 305 til kommisjonæren neste gang du tipper.

Sjekk også ut hvilke betingelser du kan få hos vår bankforbindelse